Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Tekijän esittely

Tässä blogissa keskityn harrasteautoihin ja erityisesti nelipyöräisten klassikoiden maailmaan.

Mikä sitten on klassikkoauto? Siihen on monta vastausta, mutta itselläni harrastus alkoi jo nuorena ensin amerikkalaisten autojen ihailuna. V8-Magazinet kuluivat käsissä, ja 1980-luvulta lähtien kävin säännöllisesti Forssan Harrasteajoneuvo-picknickissä ja monissa muissa autoilutapahtumissa.

Pian aloin seurata myös saksalaisia, brittiläisiä, italialaisia, ranskalaisia ja japanilaisia urheilu- ja harrasteautoja. Olen kuvannut niitä messuilla, kadulla ja eri tapahtumissa. Filmille ja muistikortille on tallentunut lukuisia still-kuvia ja kohtalainen määrä videokuvaakin. Niistä pienen osan voin jakaa blogeissani.

Klassikkoauto eroaa muista suorituskykynsä, muotoilunsa, harvinaisuutensa, historiansa tai jopa niiden kaikkien osalta. Usein myös hinta on kansanautoista erottava tekijä. Blogissani käsittelen klassikkoautoja laajasti ymmärrettynä. Ne ovat siis eri maissa rakennettuja, eri vuosikymmeniltä, eri hintaisia, alkuperäisiä, nopeita, hitaita, kustomoituja tai pelkästään outoja. Sivuston tarkoitus on tallentaa autojen kulttuurihistoriaa, viihdyttää, ehkä jakaa tietoakin.

Kaikki kuvat blogissani olen lähtökohtaisesti itse ottanut, ellei toisin mainita. Jos lukija näkee oman autonsa kuvassa, siitä ei pidä loukkaantua. Pikemminkin asian voi ottaa kunnianosoituksena hyvälle valinnalle. Kaikkiin kuviin teen kuvatekstin ja tietoja kuvauksen kohteesta. Virheet pyrin korjaamaan palautteen perusteella.

Aloitin moottoripyöriin keskittyneen Motoblogin vuonna 2016, ja jossain vaiheessa laajensin sen sisältöjä myös autoihin, jotka ovat olleet sen suosituinta aineistoa. Siksi aloitin elokuussa 2020 tämän uuden blogin, johon teen juttuja ja julkaisen ottamiani kuvia ja videoita harrasteautoista ja niiden ympärillä olevasta toiminnasta.

Myös Motoblogi jatkuu osoitteessa https://motoblogi.wordpress.com/ ja YouTubessa https://www.youtube.com/channel/UCRQedbQjrtB6_6Fk6KM246A.

Palautetta voit antaa kommentoimalla suoraan artikkeleita tai Yhteydenotto-sivulta. Kiitos etukäteen!

Terveisin,

Tommi Simon
Helsinki

Klassikkoblogia toimittaa Tommi Simon.

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: